Ga je een nieuwe smartphone kopen? Het is iets dat je elke dag zal gebruiken, en het zal waarschijnlijk de jouwe zijn voor de komende twee jaar. Dat is waarom het belangrijk is om de juiste telefoon te kopen. Lees dus eerst deze tips! 

1. Doe je onderzoek

Allereerst moet je een beetje onderzoek doen om erachter te komen wat voor soort telefoon je wilt kopen. Denk na over wat je doet en wat je niet leuk vindt aan je laatste telefoon; Kijk wat je vrienden hebben en lees over sommige modellen om erachter te komen wat er allemaal te koop is.

Overweeg dingen als:

  • prijs
  • omvang, vorm, ontwerp.
  • besturingssysteem
  • budget
  • opslagruimte
  • monitor
  • camera
  • kenmerken

2. Kies een telefoon

Zodra u een goed kijken naar wat er om hebt genomen en besloten wat je wilt, is het tijd om een ​​korte lijst te maken en kies uw favoriete telefoon. Of, als je het niet kan verminderen, kiezen uit twee of drie die zou graag hebben en vergelijken van de aanbiedingen die u kunt krijgen op elk.

En als je overstapt van iPhone naar Android of vice versa, kijken hoe de verhuizing soepel te maken.

3. Kies een prijsplan

Er zijn drie manieren om te betalen voor een mobiele telefoon: maandelijkse betaling, alleen SIM (die u nodig heeft om de telefoon te kopen) en pay per use (die ook vereist dat u de telefoon te kopen). Laten we die opties in meer detail bekijken.

4. Vergelijk netwerken

Sommige mobiele netwerken zijn ontworpen voor lage prijzen voor lichte gebruikers. Anderen zijn voor mensen die hun telefoon veel gebruiken en een goede hoeveelheid onbeperkte gegevens willen. Sommige hebben een ongelooflijke 4G-dekking, terwijl anderen er geen hebben. En sommige netwerken bieden geweldige extra’s zoals prioriteitstickets of een donatie aan uw favoriete goede doel elke maand.

Er zijn echter twee belangrijke dingen belangrijk: dekking en prijs. Neem een ​​kijkje op onze gids dekking om te zien welke netwerken betrekking hebben op gebieden waar hij woont, werkt en brengt het grootste deel van zijn tijd.

5. Ga ervoor!

Heb je een plan gevonden dat je bevalt, in een netwerk dat je geeft wat je wilt? Selecteer het in de lijst en klik op de provider om te registreren. En als u alleen een SIM-kaart kiest, vergeet dan niet om uw telefoon apart te bestellen. En presto! Je zult binnen de kortste keren op je nieuwe telefoon chatten.

Wist je dat het bijna Black Friday is? Als je nu een nieuwe smartphone wil kopen, wacht dan nog heel even. Op 23 november zijn heel veel telefoons in de aanbieding.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *